Termékek Menü
   

Erzsébet utalvány

Erzsébet utalvány

Üzletünkben elfogadjuk a "Gyermekvédelmi", "Iskolai" és "Ajándék" típusú Erzsébet utalványokat, melyeket sporteszközök vásárlására lehet felhasználni. További részletek és információ ezzel kapcsolatban személyesen üzletünkben.

Ajándék Erzsébet-utalvány - Felhasználható az utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenységsportfelszerelés, játék, utazás termékkörökbe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására, kizárólag Magyarország területén.

Iskolai Erzsébet-utalvány - Felhasználható az utalvány az elfogadására szerződött szolgáltatóknál tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására a tanév első napját megelőző 60. naptól a kibocsátás évének utolsó napjáig, kizárólag Magyarország területén.

Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány - A juttatás kizárólag csak készétel, ruházat és tanszer vásárlására használható. Az Erzsébet utalványra jogosultak így azt kizárólag gyermekükre fordíthatják.

Ha Ön jogosult erre, igényeljen Erzsébet utalványt önkormányzatánál, és használja fel akár nálunk is! Nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb juttatási rendszer, hiszen mind a munkáltatónak, mind a munkavállalónak teljes egészében adómentes!
Az Erzsébet-utalványt a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány bocsátotta ki az Erzsébet-programról szóló törvény alapján. Ezen törvény értelmében az Erzsébet-utalvány felhasználható fogyasztásra kész étel, vendéglátó egységekben meleg étel fogyasztásra, valamint ami számunkra érdekesebb, hogy úgynevezett szociális célból, a jogszabályokban meghatározott termékekre illetve szolgáltatásokra lehet igénybe venni.

Mint azt már korábban említettük, az Erzsébet-utalványt a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. forgalmazza. A méltán népszerű Étkezési Erzsébet-utalvány és Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvánnyal párhuzamosan immáron három új típusú Erzsébet-utalványt kezdett el forgalmazni a közelmúltban.

Ezek az Ajándék Erzsébet-utalványok, az Iskolai Erzsébet-utalványok és az úgynevezett Szabadidő Erzsébet-utalványok.